dimarts, 28 d’abril del 2020

Bon dia a tots

Heu descansat bé? 

Avui ja farem feina amb el material que ahir vareu poder anar a recollir a l'escola. Tenim els quadernets de matemàtiques: 1.3 de numeració i 1.2 i 1.3 d'activitats competencials. També fotocòpies de lectura, de català i de castellà, de naturals i de socials. Jo us aniré dient quines feinetes farem cada dia (com fins ara).
Les pàgines del quadern 1.2 d'activitats competencials que ja hem anat fent (de la pàgina 2 a la pàgina 9) es poden tornar a fer al quadern, si voleu, o deixar-ho sense fer.
Guardau totes aquestes feinetes, i també les que ja estan fetes, d'acord?

Avui és  dimarts 28 d'abril 2020 ( ho marcam a l'agenda)

De matemàtiques farem les pàgines 10 i 11 del quadernet 1.2 d'activitats competencials. Recordau que al quadernet basta posar la data curta adalt de la primera
pàgina: 28 - 4 - 2020



De català  farem la següent fotocòpia:


El primer exercici s'ha de llegir i pensar quines paraules van bé a cada espai. Escriviu dins la pauta i pensau que hi ha lletres que surten per alt i altres que surten per baix.
En el segon exercici construim frases i les tornam a escriure abaix, a la pauta.

Recordau: primer escrivim el nom complet, després la data llarga. Totes les fotocòpies estan en lletra lligada, noltros també hi escriurem, teniu el model per fer-ho bé, bona lletra, a poc a poc, d'acord?
En acabar podeu fer un dibuix darrera d'una de les frases que heu construit. Triau la que volgueu.

-Els qui acaben ràpid poden tornar a escriure les frases del primer exercici, amb bona lletra, a un altre full. També poden escriure els números del 45 al 69 botant de 2 en 2 i botar de 5 en 5 del 90 al 40.   

                                                                  
                                                                  Fins demà, Susana

  

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada