dijous, 28 de maig del 2020

Bon dia a tothom

Heu dormit bé?

🎥Me va agradar molt que ens poguessim veure ahir i me pogueu contar coses. Hi va haver algun petit problema, però es va solucionar ràpid. Moltes gràcies a les famílies per ajudar-me i als germans més grans que varen ajudar als petits!👍👍👍 A veure com ens va avui! 
Recordau que a les 11h us enviaré un enllaç per mail on heu de picar per entrar a la reunió.
Quan acabem la d'avui m'agradaria que els papàs i mamàs me doneu la vostra opinió sobre la videoconferència ( si ha agradat o no als infants, si trobau que ho podem tornar a fer...)

Començam el dia 🌞

Avui és  divendres 29 de maig 2020 (ho marcam a l'agenda)

De naturals anirem al projecte de santillana dels oficis:
(Santillana projectes  -  ENTRAR - santillana  -  santillana  -   picar al 4t puntet  -  entrar al projecte dels oficis ) Recordau?

Dins el bloc 3: Obtenim i venem productes
                     ➨   Les feines al mercat
                     ➨   Feines que presten serveis

Entrau en aquest enllaç per fer els jocs dels oficis: Jocs oficis


De plàstica Sabeu que a matemàtiques hem vist les formes geomètriques en alguns quadres d'artistes, no? idò avui voltros sereu aquests artistes que pinten quadres amb formes geomètriques, que trobau? Agafau un foli, una cartolina, un cartró i hi dibuixau formes geomètriques diferents amb el regle, amb formes circulars... i després podem repassar les línies i pintar-ho amb els colors i pintures que volgueu.
Jo vos deix alguns quadres per a que vos inspirin!!!

 ALBERS

 HERBIN

 KANDINSKY

Propostes pel cap de setmana: convé fer lectura (una estoneta cada dia) i he pensat que podríem cuidar una planta cada un a casa. Pot ser una planta que faci fruit com una tomatiguera o alguna que faci flors. Demanau als papàs i mamàs cada quan necessita regar, li podeu decorar el test, o fer-ne un especial amb un pot de plàstic que reciclem... ho deix a la vostra imaginació 🌷🌼🌻🍅🍓🌱

                         Que passeu molt bon cap de setmana carinyets!!!
                                                            Susana 😍


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada